Podeli vest

Pojaviće se novi podaci, mi sad imamo nove pakete skinute sa telefona. Oni počinju da govore i o ubistvu ili napadu na mene, rekao je Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da postoje potvrde o planiranom napadu na njega kao i da službe znaju ko je sve trebalo da učestvuje u izvršenju tog napada, te najavio da će se o tome pojaviti novi podaci.

Vučić je ovo izjavio odgovarajući na novinarsku konstataciju da se jučerašnjim svedočenjem okrivljenog svedoka Srđana Lalića na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ostvarilo sve što su naše službe bezbednosti pričale o planiranju atentata na njega”.

Koga kod da dovede Kurti, ne može da zameni sve Srbe

Vučić je izjavio da reakcije Prištine govore da su sve vreme planirali i želeli incidente i sukobe na severu KiM, kao i poniženje sprskog naroda i poručio da koga god da Aljbin Kurti dovede na mesta Srba koji su se povukli iz kosovskih institucija, ne mogu sve da ih zamene.

Poručio je da oni mogu da menjaju koga hoće i dovode odakle hoće nekog, ali ne mogu da promene ni odlikovane Nenada Đurića niti Aleksandra Filipovića, kao ni još 300 ili 400 časnih policajaca.

Srbija ne odustaje od Briselskog sporazuma, nikad ne povlačimo potpise

Predsednik je istakao da Srbija ne odustaje i nikada ne povlači svoje potpise i dodao da je sada vreme da se primene i druga dva potpisa sa briselskog sporazuma i formira ZSO.

Vučić je to izjavio odgovarajuci na piranje novinara “kakva je budućnost Briselskog sporazuma”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: