Podeli vest

Vučić je razgovarao sa predstavnicima kineske kompanije CRIC o dinamici radova na izgradnji brze pruge od Novog Sada do Subotice.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/ PREDSEDNISTVO WHATSAPP/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima kineske kompanije C hina Railway International Company (CRIC) o dinamici radova na izgradnji brze pruge od Novog Sada do Subotice, kao i o novim planovima i budućoj saradnji.

“Sa prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o dinamici radova na železničkoj pruzi Novi Sad – Subotica, ali i o novim planovima i budućoj saradnji koja će dodatno promeniti lice naše Srbije”, objavio je Vučić na instagramu.

“Srećan sam što sa partnerima iz Kine delimo viziju naše zemlje, koja se polako svrstava u red onih država koje mogu da se pohvale najsavremenijom infrastrukturom. Nastavljamo ubrzano da radimo, kako bi Srbija što pre dobila svoje mesto na mapi najboljih, jer za to živimo”, naveo je Vučić. Sastanku su prisustovali i ministar građevinarstva Goran Vesić, ministar finansija Siniša Mali i ambasadorka Kine Čen Bo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: