Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas na  ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE Shoji Srbija u Inđiji, koja će proizvoditi jezgra motora sa širokim spektrom primene, da je reč o veoma važnoj investiciji pošto će, pored toga što će fabrika koristiti najnoviju tehnologiju, kompanije dovesti i nove japanske investitore u našu zemlju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Vučić je istakao da je investicija JFE Shoji za nas veoma važna.1010

“I nisam ovo ja rekao, ovo mi je u nekoliko navrata ponovio ambasador Japana u Beogradu – da je ova investicija možda važnija čak i od nekih drugih, na izgled, većih japanskih investicija, jer ova japanska investicija će dovesti i nove japanske investitore”, naveo je Vučić.

Vučić: Nisu pažljivo slušali, nikakve predaje KiM neće biti

Predsednik Srbije Aleksandar izjavio je danas povodom napisa Slobodne Bosne da je predao KiM, da može samo da kaže da oni nisu pažljivo govorili šta je govorio.

On je na pitanje novinara u Inđiji, rekao da je površnost nešto što ne želi da spočitava ni ekstremistima i da veruje da su oni želeli nešto da prenesu.

“Suština je da predaje neće biti niti će dobiti zeleno svetlo ako hoće nešto na silu da prevedu. To je rezultat površnosti nečega što nisu pažljivo slušali”, rekao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: