Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je danas na sednici članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi, kada je reč o Kosovu i Metohiji

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vlada srbije kim
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Predsednik Vučić zatražio je od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti.

Kako se navodi, dogovoreno je da predsednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhonizovano i jedinstveno.

Današnja sednica Vlade Srbije, u čijem radu je učestvovao i predsednik Republike Aleksandar Vučić, trajala je sat i po vremena.

Kako je saopštila služba za saradnju s medijima predsednika Republike, obratiće se javnosti u 20:00 časova iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Glišić: Vučić rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na vanrednom sastanku održanom u nedelju uveče u centrali stranke, rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika.

“Ukoliko predsednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga sledi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smem ni da zamislim”, rekao je Glišić za televiziju “Pink” posle sastanka posvećenog rešenju situacije na KiM.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: