Podeli vest

Zamislite da iz centra Biljeljine krenete u Beograd i da budete za sat i pet ili 10 minuta i obrnuto. To su velike stvari za nas, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na otvaranju radova na izgradnji deonice auto-puta od Bijeljine do Rače da će naša zemljla sa 100 miliona evra finansirati taj projekat, kao i da će građani kada budu gotovi radovi, za oko dve i po do tri godine, moći da stignu od Beograda do Bijeljine za samo sat i pet ili 10 minuta, ukoliko ne bude zadržavanja na granici.

“Mi ćemo našu deonicu auto-puta Kuzmin – Sremska Rača da završimo za najviše godinu dana”, rekao je Vučić i dodao da je novi most na Savi već izgrađen i da se sada radi preostali deo puta.

Važno da postoji jedinstvo u narodu

Predsednik Vučić rekao je danas povodom sednice Skupštine o izveštaju o pregovorima sa privremenim institucijama u Prištini da je važno da postoji jedinstvo u narodu.

Na pitanje novinara da prokomentariše činjenicu da nije bilo jedinstva u skupštini, odgovorio je da je važno da ima jedinstva u narodu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: