Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Požarevcu da stižu dodatne loše vesti sa KiM i da “Albanci bukvalno divljaju”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIC/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Požarevcu da stižu dodatne loše vesti sa KiM, gde Albanci pokušavaju da bukvalno ispod žita i očigledno uz podršku najvećih evropskih sila i zemalja Kvinte u celini, tiho zauzmu i okupiraju sever KiM.

“Danas je i njihov ministar unutrašnjih poslova saopštio da u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode, što bi značilo novo kršenje Briselskog sporauzuma, po kome policija na severu mora da pripada Direktoratu Sever, odnosno Srbi tu moraju da budu, ali baš njih briga za sve to, može im se. I ako zamolite ljude u Briselu da više ne preduzimaju ništa protiv srpskog naroda, oni kažu da je sve u redu, jer su jedan mali problem rešili, a posle po starom i bude sve gore”, rekao je Vučić obraćajući se građanima u Požarevcu, gde je kompanija Maderson otvorila fabriku, treću u Srbiji.

Predsednik je poručio da više neće da moli ni jedne ni druge.

“Sada upozoravam i jedne i druge da to više ne rade pošto srpski narod ni nasilje i nepoštovanje međunarodnog prava i međunarodno pravnih normi više neće da toleriše. To je moje upozorenje onima koji sutra dolaze u Beogradu i svima drugima”, naglasio je predsednik.

Što ste se igraili, igrali ste ste, istakao je Vučić.

“Ako možete da poštujete norme koje ste sami doneli – možete, ako ne možete – ima ko će”, poručio je Vučić.

Kosovska policija je danas prvi put počela redovno patroliranje duž administrativne linije sa centralnom Srbijom, kao i jezerom Gazivode, saopštio je ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja.

Svečlja je na Fejsbuku naveo da je to prvi put nakon rata 1999. godine da je uspostavljen takav vid patroliranja.

On je rekao da je kosovska policija započela patroliranje administrativnom linijom, kao i čitavim područjem jezera Gazovode “nakon formiranja jedinice za patroliranje na vodi”.

Ljut sam zbog svega što radi Kurti, srećan zbog nove fabrike

Predsednik Vučić izjavio je danas u Požarevcu, gde je kompanija Maderson otvorila novi pogon – treću fabriku u Srbiji, da je ljut zbog svega što rade, kako je rekao, Aljbin Kurti i njegova družina, ali da se oraspoloži kada vidi nove fabrke u Srbiji i da je ispunjeno ranije dato obećanje Požarevcu.

“Toliko sam bio ljut kada sam ulazio ovde zbog svega što rade Kurti i njegova družina, ali sada sam veoma srećan zbog fabrike”, rekao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: