Podeli vest

Povodom tragične nesreće u kojoj je stradao dugogodišnji član Srpske napredne stranke Miloš Kovačević oglasio se predsednik Aleksandar Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić

“Dragi brate Miloše. Nema reči kojima mogu da opišem tugu koju je izazvala vest o tvojoj smrti niti ima reči kojima mogu da ti se zahvalim na svemu što si radio za našu Srbiju i našu stranku. Bio si najbolji aktivista SNS-a, častan i čestit, vredan i marljiv, borben i požrtvovan, uvek nasmejan, pun optimizma i želje da našu Otadžbinu učinimo boljom. Večno sam ti zahvalan na svemu. Počivaj u miru, dragi brate, i neka ti Bog podari rajsko naselje”, napisao je Vučić, objavljeno je na sajtu SNS-a.

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra u Sektoru za boračko – invalidsku zaštitu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Miloš Kovačević izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kod Požarevca, koja se dogodila danas u ranim jutarnjim časovima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

NEVREME U SJENICI I TUTINU

Kratkotrajno ali jako nevreme, praćeno vetrom, pljuskovima sa grmljavinom i gradom zahvatilo je oko 15 časova opštine Tutin i Sjenica…