Podeli vest

Kriza zbog rata u Ukrajini je nešto što na dramatičan način pogađa Srbiju, istakao je večeras predsednik Aleksandar Vučić

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Shutterstock

Kriza zbog rata u Ukrajini je nešto što na dramatičan način pogađa Srbiju, istakao je večeras predsednik Aleksandar Vučić koji je preneo da je Srbija suočena sa ogromnim pritiskom u kojem malo ko želi da čuje argumentaciju, malo koga interesuje šta se događalo 1999.

Vučić je, na početku obraćanja građanima, kazao da mu je bilo vrlo teško da sistematizuje ono što je hteo građanima da kaže, dodajući da mu nikada nije bilo teže u poslednjih 10 godina.

Rekao je da će predstaviti probleme sa kojima se suočava zemlja, mere koje može da preduzme kao suverena zemlja u zaštiti privrede i potrošača. Ukazao je da nije lako, na uticaj politike na ekonomiju, pritiske kojima je izložena zemlja i svega što tek predstoji.

TANJUG: Obraćanje Predsednika Vučića

“Od petka kada sam se poslednji put obratio dogodile su se brojne promene, ceo svet je postao drugačiji za samo tri do pet dana. Bukvalno više ništa nije isto. Sve ono što smo živeli do juče, mislili da smo znali, ođednom više ne liči na ono kroz šta prolazimo danas. Dogodile se tektonske promene na svetskoj političkoj sceni”, naglasio je Vučić.