Podeli vest

Vučić je istakao da tradicionalno istorijsko savezništvo srpskog i jevrejskog naroda predstavlja i večitu sponu u sećanju na zločine koji su počinjeni protiv srpskog i jevrejskog naroda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zurof
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom Centra “Simon Vizental” Efraimom Zurofom kojem je zahvalio na doslednoj borbi za jasnu osudu ustaških zločina tokom Drugog svetskog rata, kao i na reakciji povodom zabrane da poseti Jasenovac.

“Zahvalio sam gospodinu Zurofu na snažnoj argumentovanoj reakciji nakon zabrane da posetim spomen-kompleks u Jasenovcu, kojom je podržao moje pravo da to uradim, kako sa ljudske, tako i sa državničke strane”, naveo je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbijeav.

On je dodao da je Zurofu zahvalio i na tome što se dosledno i sa ogromnom posvećenošću i dalje bori za jasnu osudu ustaških zločina pocinjenih tokom Drugog svetskog rata.

Kako je istakao, tradicionalno istorijsko savezništvo srpskog i jevrejskog naroda predstavlja i večitu sponu u sećanju na zločine koji su počinjeni protiv srpskog i jevrejskog naroda.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: