Jedva čekam da odem u Jasenovac i položim cvet, tada i da odgovorim na sva pitanja hrvatskih novinara, objavio je predsednik Srbije na Instagram nalogu ”avucic”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vučić
Foto: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da jedva čeka da ode u Jasenovac i da tada odgovori na sva pitanja hrvatskih novinara.

”Jedva čekam da odem u Jasenovac i položim cvet, tada i da odgovorim na sva pitanja hrvatskih novinara”, objavio je predsednik Srbije na Instagram nalogu ”avucic”.

Odgovarajući na pitanja novinara posle samita Procesa Brdo-Brioni Vučić je danas rekao da Jasenovac svi mogu da posete, ali da je taj grad zabranjen samo za jednu osobu, onoga ko se nalazi na čelu Srbije.

“Svi mogu, ali postoji zabranjen grad za jednu osobu, a to je onaj koji se nalazi na čelu Srbije. Postoji tu mnogo problema, ali o tome ne želim da pričam. Ne verujem da ima išta od toga. Ja sam sve ono što oni ne bi želeli da jesam”, rekao je predsednik Srbije.

On je dodao da su “sve kuće Vučića spalili”, a da on nije nijednu.

“Moja familija što proterana, što pobijena u Drugom svetskom ratu, moji to nisu nikome učinili. Drugačija je priča od vladajućeg narativa u mnogim zemljama. Svejedno, mislim da mi moramo na racionalnim osnovama da uspostavljamo odnose u budućnosti, sviđalo se to meni ili ne”, kazao je predsednik Srbije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: