Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da neće dozvoliti opoziciji okupljenoj oko liste “Srbija protiv nasilja” da ukrade narodnu volju i istakao da ne postoji ništa važnije od toga.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vučić
Foto: Shutterstock

“Da ukradu narodnu volju, nećemo im dati. Ne postoji ništa važnije. Sveta je narodna volja. Vox populi, vox dei. Glas naroda je glas Boga. Ne damo im da kradu”, rekao je Vučić za TV Pink.

On je dodao da je vođa delegacije Socijaldemokratske partije Austrije u Evropskom parlamentu Andreas Šider, koji je bio posmatrač na izborima, na sastanku sa njim rekao da je video “hrpu nevažećih listića”.

“Znate šta je video? Onih njihovih 496 listića koje su dostavili RIK-u, od kojih su svi apsolutno ispravni”, naveo je predsednik.

On je upitao i šefa Misije ODIHR-a Alberta Jonsona zašto nije obavestio javnost o tome šta je čuo od predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa nekoliko dana pre izbora.

“To je ključna stvar. Zašto je to sakriveno? Mi ćemo na tome da insistiramo dok je sveta i veka. On je obavestio sve druge ljude da mu je rečeno na tom sastanku da izbore neće priznati ni na koji način i da se unapred spremaju za nemire i nepriznavanje izbora. Sve ono što su radili na izborni dan su bile izmišljotine. Znali su oni kakvi će biti izborni rezultati”, istakao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: