Podeli vest

Gledamo da se ljudi ne muče. Čak i oni koji nas ne vole kažu neka to reše Vučić i Brnabić, jer oni to mnogo bolje rešavaju nego i mnogo bolji u svetu od nas. I baš je tako, ocenio je Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vučić
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će biti značajnog povećanja plata i penzija, ali da mora na sve da se gleda.

“Moraćemo za dva meseca da isplaćujemo značajno uvećane penzije. To je mnogo procenata. Zajedno sa januarom biće to povećanje za 20 odsto. Za vojsku sledi povećanje od 25 odsto”, rekao je Vučić za TV Pink.

Opozicija u skupštini nije ponudila politiku, već uvrede

Predsednik Vučić rekao je danas, povodom izjava poslanika DS i šefa Izvršnog odbora te partije Srđan Milivojevića u vezi sa porodicom predsednika, da to samo pokazuje da opozicija nema da ponudi nikakvu politiku niti argumentaciju osim besmislica, vike, parola, uvreda i pretnji.

Vučić je za TV Pink, na pitanje kako komentariše to što je Milivojević pisao da će Vučićevog brata i sina silovati i ubiti i pronaći u nekom šahtu, rekao da je prvo bio iznenađen, ali da je shvatio da je upravo to njihova politika.

Niko više nigde neće da investira, biće teško

Predsednik je izjavio danas da je sada posebno važno svako otvaranje nove fabrike, poput one u Požarevcu prošle sedmice, ali da je problem što više niko nigde ne želi da investira, pre svega zbog situacije sa energentima, poručujući da će se država i dalje boriti da opstanemo.

Na pitanje koliko je važno da se nove investicije, poput one u Požarevcu nastave, Vučić je za TV Pink odgovorio da je to najvažnije.

Opozicija na sednici o KiM bez politike i programa

Predsednik Srbije rekao je danas da su građani na nedavno održanoj sednici o KiM mogli da vide ozbiljnost i odgovornost od strane aktuelne vlasti i da shvate da sa “druge strane” ne postoje ni politika ni programi.

Ocenio je da se ponašanje opozicije na sednici neće odraziti na situaciju na KiM, već da će aktuelna vlast morati “još snažnije, još više i jače” da zapne u rešavanju tih pitanja.

Đukanović neka radi svoj posao, mi ćemo svoj

Vučić nije danas želeo da komentariše tvrdnju crnogorskog predsednika Mila Đukanovića da je njegova politika identična onoj iz “90-ih, i da je saradnja zbog toga redukovana, navodeći da nema problem sa tim što Đukanović misli.

Na pitanje da prokomentariše te reči crnogorskog predsednika, Vučić je upitao da li je Đukanović to rekao pre nego što je morao da odgovara o “panamskim papirima”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: