Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji i pokazao da postoji i treći put- srpski put.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Govoreći o formiranju vlade, ministar unutrašnjih poslova je na TV Pink istakao da je najbitnije da Vladu Srbije čine isključivo srpski ministri, a ne da je uređuju ambasadori.

„Bitno je da Vladu Srbije ne formiraju i ne uređuju ambasadori, bitno je da Vladu Srbije ne uređuju obaveštajne službe, bitno je da njihove ucene i njihovi napadi ne odlučuju ko će biti ministri i da u Vladi Srbije nema ni jednog ministra koji nije srpski ministar, to je važno, to je suština”, istakao je ministar unutrašnjih poslova

Vulin je istakao da je srpski blok i srpski put jedna snažna politika koju je formulisao i ponudio predsednik Vučić o kojoj srpski narod tek treba da razmišlja.

„Aleksandar Vučić je zaista prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji. Aleksandar Vučić je u Skupštini Republike Srbije pokazao da postoji i treći put – srpski put. To je put koji nije put ni onih koji bi da se predamo Evropskoj uniji i postanemo član NATO pakta i da napustimo Republiku Srpsku i Kosovo i Metohiju niti je to put onih koji ne vide šta je realnost. Aleksandar Vučić je dao jednu snažnu ponudu i politiku o kojoj tek narod u Srbiji treba da razmišlja. Dao je potpuno novu ideju o stvaranju trećeg puta – srpskog puta, srpskog bloka, saveza ljudi koji brinu o Srbiji i srpskom narodu”, istakao je ministar unutrašnjih poslova.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: