Podeli vest

Niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije prisluškivao rusku opoziciju, pa samim tim ni ja nisam nosio nikakve transkripte Patruševu ili bilo kome drugom, rekao je Vulin.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

 Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će približavanje formiranja Vlade Srbije biti vidljivo po medijskim napadima na njega.

“Kao što sam i najavio, približavanje formiranja Vlade će biti vidljivo po medijskim napadima na mene i borbom da ni po koju cenu ne budem član Vlade Srbije. Velika i moćna služba radi svoj posao. Zato podgrevaju priču o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu, iako je sve to više puta demantovano i objašnjeno. Nije njima bitna istina, dovoljno je da laž bude efikasno sredstvo”, naveo je Vulin, saopštio je MUP.

“Niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije prisluškivao rusku opoziciju, pa samim tim ni ja nisam nosio nikakve transkripte Patruševu ili bilo kome drugom. Ja ću se boriti protiv njihovih laži, a oni samo neka nastave”, izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se navodi u saopštenju koje je prosledio MUP, “medijsku hajku koja se vodi protiv njega i laži Nove S i njenih sagovornika koje su iznete na njegov račun”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: