Podeli vest

Vulin je naglasio da je ponosan na rezultate rada Uprave kriminalističke policije i da srpska policija nastavlja žestok obračun sa organizovanim kriminalnim grupama, saopštio je MUP

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije i istakao da je srpska policija za godinu i po dana razbila i procesuirala 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona najrazličitijih vrsta narkotika.

Vulin je naglasio da je ponosan na rezultate rada Uprave kriminalističke policije i da srpska policija nastavlja žestok obračun sa organizovanim kriminalnim grupama, saopštio je MUP.

Rukovodioci Uprave kriminalističke policije na čelu sa Bogdanom Pušićem predstavili su ministru planove i aktivnosti iz svojih linija rada.

“Srpska policija nastavlja upornu, tvrdoglavu i beskompromisnu borbu protiv mafije, nastavlja da zadaje žestok udarac organizovanom kriminalu. Ponosan sam na rad pripadnika UKP, zahvaljujući njihovom požrtvovanom radu, naša država i građani su bezbedni i sigurni”, poručio je Vulin.

On je naveo da je operativnim radom pripadnika UKP-a, uz veliku podršku državnog vrha, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, za godinu i po dana razbijeno 30 organizovanih kriminalnih grupa, a od januara do aprila ove godine razbijeno je i procesuirano 10 organizovanih kriminalnih grupa, a čak pet zbog trgovine drogom.

Takođe, za godinu i po dana zaplenjeno je više od 12 tona droge, a od januara ove godine do danas oko 1,5 tona i otkriveno 15 laboratorija za uzgoj marihuane, naveo je ministar.

“Borićemo se još jače i žešće protiv ološa koji bi da naškode našim građanima i našoj državi”, istakao je Vulin i dodao da srpska policija ima veliku podršku predsednika Vučića i njega kao ministra policije.

“Pripadnici srpske policije uživaju puno poverenje i podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i zato nastavljamo još žešći obračun sa ološem koji truje, ubija i pljačka naše građane”, poručio je Vulin.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: