Podeli vest

Vulin reagovao je na navode lista “Danas” i sagovornika tog lista koji je rekao da su za lomljenje srpskih tablica na Braču odgovorni predsednik Vučić i on (Vulin).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ Anton Antanasijevic

Ministar policije Aleksandar Vulin reagovao je na navode lista “Danas” i sagovornika tog lista koji je rekao da su za lomljenje srpskih tablica na Braču odgovorni predsednik Vučić i on (Vulin).

“Tabloid Danas za lomljenje srpskih tablica na automobilima Srba koji letuju na Jadranskom moru u Hrvatskoj optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića i mene. Nisu krive ustaše, krivi su Srbi koji bi da dođu u Jasenovac i još ne bi za to da se izvinjavaju. Gluplji napad ustaša i onih koji se osećaju tako je bio samo kada su Aleksandra Vučića optužili da je tukao zarobljenike u Petrinji ili kada su mene optužili da u Jasenovac hoću da dođem sa vojskom”, naveo je Vulin.

Vulin podseća i da je Milanović rekao da u Hrvatskoj ima ustaša, ali da u Srbiji ima više četnika, te poručuje hrvatskom predsedniku da je mogao da doda “da onih koji razumeju ustaše ima još i više”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: