Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova dao je izjavu povodom godišnjice operacije “Oluja” u kojoj je prognano, pobijeno i nestalo 250.000 Srba iz Hrvatske.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ARHIVA

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je operacija “Oluja” bila zločin koji Bog može da oprosti, ali Srbi ne mogi ni da oproste ni da zaborave.

„Oluja nije sramota Hrvatske, to je samo nastavak sramotne politike generacija hrvatskih političara istrebljenja srpskog naroda. Oluja je sramota UN, jer su proterani Srbi živeli u zonama pod zaštitom UN na reč svetske organizacije, bez oružja i odbrane. Oluja je sramota EU, jer nije nikada rekla ni reč osude za svoju članicu koja slavi najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata i obnavlja i ustaške simbole i ustašku praksu prema Srbima. Oluja je sramota Haškog tribunala, jer je Oluju proglasio zločinom, ali nije osudio zločince”, rekao je Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova je to rekao povodom godišnjice operacije “Oluja” u kojoj je prognano, pobijeno i nestalo 250.000 Srba iz Hrvatske, navedeno je u saopštenju ministarstva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: