Podeli vest

Nećemo dozvoliti da bogati pljačkaju sirotinju, nećemo dozvoliti da bogati pojedinci prave ekstra profit nauštrb srpskog naroda i naše države, izjavio je Vulin

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

 Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da će pripadnici policije uložiti sve svoje napore i kapacitete kako bi se usvojena Uredba o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica, kojom se ograničava maloprodajna cena kristal šećera za sva pakovanja, dosledno sprovodila i poštovala.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova će pojačati sve aktivnosti u cilju sprečavanja nelegalnog izvoza šećera iz Republike Srbije, baš kao što će pojačati i kontrolu robnih rezervi, a podsećam da su i podnete odgovarajuće krivične prijave protiv lica koja su vršila malverzacije sa pšenicom i kukuruzom i drugim osnovnim namirnicama iz Republičke direkcije za robne rezerve”, kazao je Vulin.

Sprečićemo svaki pokušaj šverca osnovnih životnih namirnica, dodao je i napomenuo da će policijski službenici neprestano vršiti sve potrebne kontrole u saradnji sa poreskom, tržišnom i carinskom inspekcijom i drugim nadležnim službama kako se ne bi dogodio nikakav vid zloupotrebe.

“Nećemo dozvoliti da bogati pljačkaju sirotinju, nećemo dozvoliti da bogati pojedinci prave ekstra profit nauštrb srpskog naroda i naše države. Baš kao što je više puta istakao i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, jednostavno neće biti moguće da pojedinci i njihove kompanije dodatno zarađuju i prave ekstra profite na račun države i naroda“, izjavio je ministar.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: