Podeli vest

Aleksandar Vulin je istakao da oni koji se dosledno bore za srpski narod, nikada nisu po volji neprijatelja srpskog sveta

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

VULIN
Foto: Shutterstock

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da mu “neće biti mesta ni među živima”, a ne samo u novoj vladi Srbije, “ako o njemu budu odlučivali stranci”.

“Ako se meri po rezultatima mog rada u Ministarstvu unutrašnjih poslova ili po glasovima osvojenim u okviru liste na kojoj se nalazi Pokret socijalista, ja bih mogao da budem u novoj vladi. Ako o meni budu odlučivali sranci, neće mi biti mesta ni među živima.”, rekao je Vulin za Novosti.

Komentarišući navode da ga Zapad ne želi u novoj vladi, on je još istakao da “oni koji se dosledno bore za srpski narod, nikada nisu po volji neprijatelja srpskog sveta”.

“Srbija je slobodna u onoj meri u kojoj je vode ljudi koji ne moraju da su po volji strancima, ali moraju da bezuslovno poštuju volju svog naroda. Vlada koja bi bila sastavljena u skladu sa interesima stranaca ne bi bila vlada čiji ja član želim da budem”, rekao je Vulin.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: