Podeli vest

Za mog mandata vojska je rasla, a nije se smanjivala i nisu me postrojavali niži NATO oficiri, a Ponoša jesu. Za srpskog oficira veće sramote nema, naveo je Vulin.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Sve je Zdravko Ponoš u pravu i sve sam što kaže da jesam, ali nisam sluga NATO pakta, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

“Za mog mandata vojska je rasla, a nije se smanjivala i nisu me postrojavali niži NATO oficiri, a Ponoša jesu. Za srpskog oficira veće sramote nema”, naveo je Vulin u saopštenju.

“I još je jedna razlika između nas. Sa svim ljudima sa kojima sam delio hleb i borbu i danas sam u odličnim ličnim odnosima, pa i kada su nam se putevi razilazili. To Ponoš za sebe i one koji su ga unapređivali i pomagali, ne može da kaže. Ako meni ne verujete, pitajte Šutanovca, Tadića, Jeremića, Ðilasa”, izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se navodu u saopštenju MUP-a, “laži i uvrede koje je na njegov račun izneo bivši načelnik Generalštaba i političar Zdravko Ponoš zato što policija u skladu sa zakonom nije htela da Ponoša pusti da prođe državnu granicu bez pasoške kontrole”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: