Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao kako se ponaša državnik, i kako se brane Srbi i na mnogo težim mestima, izjavio je Vulin.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da se količina laži i pakosti sa kojom se u Skupštini Srbije govori o borbi srpske države i predsednika Aleksandra Vučića za Srbe na Kosovu i Metohiji, retko se može čuti i u Prištini.

”Količina laži i pakosti sa kojom se u Skupštini Srbije govori o borbi srpske države i predsednika Aleksandra Vučića za Srbe na Kosovu i Metohiji, retko se može čuti i u Prištini. Žao mi je što ministri ne mogu danas da govore u Skupštini Srbije, bar da podsetim partije DOS-a kako su 2000. godine oslobodili skoro 3000 šiptarskih terorista i među njima braću Mazreku, ubice iz Klečke, a i Albina Kurtija.

Verujem da će ih neko podsetiti kako su mirno posmatrali 2004. godine da dva dana gore srpske crkve i umiru Srbi. Mogli bi dosovci i sami da se sete kako je na dan kada je proglašeno priznanje Kosova, u Rumuniju pobegao predsednik Demokratske stranke i predsednik Srbije Boris Tadić.

Nadam se da će dosovce neko podsetiti kako je njihov ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović najpre bio ministar u šiptarskoj Vladi, pa onda i u srpskoj. Nadam se da će ih neko podsetiti da su pohapsili više Srba koji su držali barikade, nego što su to činili šiptari.

Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao kako se ponaša državnik, i kako se brane Srbi i na mnogo težim mestima, a dosovci su pokazali da je srpski narod u pravu kada kaže: “Ne boj se onog koji se ničeg ne boji, već se plaši onog ko se ničega ne stidi”, izjavio je Vulin komentarišući današnju posebnu sednicu Skupštine Srbije, kao i uvrede i laži koje su poslanici opozicije izneli na račun Srbije i predsednika Vučića po pitanju Kosova i Metohije i njegove borbe za očuvanje južne srpske pokrajine, saopšteno je iz MUP-a.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: