Podeli vest

Vulin je razgovarao i sa gradonačelnikom Mirkom Ćorićem i Milanom Novitovićem direktorom RU Civilne zaštite Srpske u Gradskoj upravi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin došao je u Trebinje gde će obići helikoptere MUP-a Srbije koji su angažovani na gašenju požara na Bijeloj gori.

Ministar je istakao da su helikopteri upućeni po naređenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da su od jutros ostvarili više od 70 naleta, kao i da će ostati na požarištu sve dok bude potrebe.

“MUP Srbije uvek je tu za građane Republike Srpske i svaka pomoć će uvek stići, jer Vučić vodi računa o Srpskoj što i pokazuje delima”, kazao je Vulin i ocenio da odnosi između Srpske i Srbije nikad nisu bili bolji.

Vulin je razgovarao i sa gradonačelnikom Mirkom Ćorićem i Milanom Novitovićem direktorom RU Civilne zaštite Srpske u Gradskoj upravi.

Situacija na požarištima na području Bijele gore kod Trebinja izuzetno je teška – dim i vetar otežavaju vatrogascima gašenje požara. Za sada nije ugroženo stanovništvo i kuće.

Dva helikoptera MUP-a Srbije pomažu Helikoptersom servisu Srpske u gašenju požara kod Trebinja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: