Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Vulin osudio je danas kao sramnu naslovnu stranu hrvatskog lista na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao nacista.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

“Da je neki list iz Srbije objavio fotomontažu Plenkovića koji diže ruku u nacistički pozdrav, niko u Hrvatskoj se ne bi uvredio. Što bi se ustaše ljutile kada ih prikazuju kao ustaše, ali kada unuka ustaške žrtve prikažete kao ustašu, onda to jeste uvreda i za svaku ustašku žrtvu, i za svakog Srbina, a posebno za Aleksandra Vučića”, izjavio je Vulin, saopštio je MUP.

“Da su ustaše objavile nacističku fotomontažu nekog jevrejskog političara ceo svet bi ustao u odbranu časti jevrejskih žrtava, kada se to radi Srbima, onda svi ćute.

Neka ustaše rade šta hoće, ali Srbin Aleksandar Vučić, unuk ustaške žrtve, može svakog Hrvata da pogleda u oči, a da li unuci ustaških koljača koji vladaju Hrvatskom mogu Vučića da pogledaju u oči?”, izjavio je Vulin komentarišući naslovnu stranu jednog hrvatskog lista na kojoj je srpski predsednik Aleksandar Vučić prikazan kako drži podignutu desnu ruku, aludirajući na nacistički pozdrav i sa klovnovskim nosem, ogrnut u hrvatsku zastavu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: