Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić odbija da ozbiljno shvati mržnju sa kojom živi, ali nadležni organi bi morali, policija hoće, izjavio je ministar Vulin.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ARHIVA

U Srbiji zakon važi za sve i štiti svakog, osim ako ste Aleksandar Vučić ili član njegove porodice, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

“Da nije tako, tabloid ”Danas” bi za otkrivanje adrese na kojoj živi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova deca, bio pozvan da objasni svoje postupke i odgovara za ugrožavanje bezbednosti Aleksandra Vučića i njegove porodice”, naveo je Vulin u saopštenju.

“Mržnja koju tabloid ”Danas” širi prema Aleksandru Vučiću je razlog njegovog postojanja, ali ugroziti bezbednost njegove porodice je bedno, čak i kada dolazi od tabloida ”Danas”. Predsednik Aleksandar Vučić odbija da ozbiljno shvati mržnju sa kojom živi, ali nadležni organi bi morali, policija hoće”, izjavio je ministar Vulin, povodom teksta u listu Danas pod naslovom “Za potrebe sudskog postupka nije lako locirati šefa države”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: