Podeli vest

Srpske službe bezbednosti pažljivo i intenzivno prate sva dešavanja koja se odvijaju u Srbiji, ali i regionu, kao i na Istoku Evrope, poručio je ministar Vulin

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ANTON ANTANASIJEVIC

Ministar unutrašnjih poslova i nacionalni koordinator Aleksandar Vulin predsedavao je danas 15. sednicom Nacionalnog koordinacionog tela za sprečavanje i borbu protiv terorizma, na kojoj je razmatrana bezbednosna situacija u zemlji i okruženju.

Ministru unutrašnjih poslova predočene su sve mere i radnje koje su preduzete u prethodnom periodu u svrhu očuvanja mira i stabilnosti države i predstavljeni konkretni rezultati zajedničkog rada svih relevantnih službi i uprava u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije, Vojnoobaveštajne agencije, Vojnobezbednosne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal.

„Srpske službe bezbednosti pažljivo i intenzivno prate sva dešavanja koja se odvijaju u Srbiji, ali i regionu, kao i na Istoku Evrope. Naše službe preduzimaju sve mere i radnje neophodne da se stabilnost naše države očuva i zaštiti. Zaista sam zahvalan svim pripadnicima službi bezbednosti koji svojim požrtvovanim i marljivim radom čuvaju i štite svoju državu i njen teritorijalni integritet i suverenitet, baš kao i njen narod. Država na čelu sa predsednikom Vučićem vam je duboko zahvalna”, poručio je Vulin.

Na sastanku je bilo reči i o energetskoj bezbednosti u uslovima globalne krize, te je ministar unutrašnjih poslova i nacionalni koordinator Aleksandar Vulin još jednom podvukao da je energetska bezbednost neodvojivi deo nacionalne sigurnosti i da su srpske službe bezbednosti posebno posvećene radu na zaštiti našeg energetskog sektora.

Sednici Nacionalnog koordinacionog tela za sprečavanje i borbu protiv terorizma, pored stalnih članova ovog tela, prisustvovali su i predstavnici Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno-informativne agencije, Vojnoobaveštajne agencije, Vojnobezbednosne agencije, Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva finansija, Kancelarije Saveta za nacionalnu bezbednost i ZTP, kao i Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: