Podeli vest

U ime ministra Vulina, na svečanoj sednici, obratio se pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanju

vulin
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

 Odbornici Skupštine opštine Sokobanja dodelili su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu Plaketu za poseban doprinos jačanju bezbednosti opštine Sokobanja i Republike Srbije na obeležavanju Dana ove opštine, saopšteno je večeras iz MUP-a.

U ime ministra Vulina, na svečanoj sednici, obratio se pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić, koji je prisutnima čestitao Dan Opštine, poželevši dalji razvoj i prosperitet opštine Sokobanja.

”Imam čast da vam prenesem srdačne pozdrave i duboku zahvalnost ministra policije Aleksandra Vulina, za priznanje koje ste mu dodelili. Budite uvereni da ćemo sve svoje kapacitete i napore uložiti kako bi Srbija i Sokobanja bili još bezbedniji, još sigurniji”, rekao je Ilić.

”Uz punu podršku predsednika Srbije Vučića i ministra Vulina, srpska policija nastavlja žestoku i beskompromisnu borbu protiv mafije i svih oblika kriminala. Veliki i značajni rezultati srpske policije učinili su našu Srbiju bezbednijim i boljim mestom za život ljudi. Briga za običnog čoveka je prioritet našeg rada”, poručio je Ilić.

On je podsetio da je na predlog ministra policije Vulina vraćena institucija pozornika koji brinu o građanima i pružaju dodatni osećaj sigurnosti.

”Upravo na predlog ministra Vulina vraćena je institucija pozornika. Pozornici su na našim ulicama da brinu o građanima, o kvartovima, da upoznaju svako dete, porodicu, da pruže osećaj sigurnosti, da budu prvi kome će se u času nevolje obični ljudi obratiti. Moram da istaknem da su na inicijativu ministra policije Vulina formirane i Jedinica za bezbednost na rekama, Sportska jedinica, Jedinica za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine“, istakao je Ilić.

”Veoma sam ponosan na posvećenost i brigu koju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazuju prema običnom čoveku”, poručio je Ilić.

On je zahvalio građanima Sokobanje što prepoznaju i cene rad ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji dosledno sprovodi politiku koju je formulisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dodaje se u soapštenju MUP-a.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: