Podeli vest

Juče je počeo 66. Međunarodni beogradski sajam knjiga, na kome Vulkan izdavaštvo predstavlja niz noviteta domaće i strane književnosti, kao i knjiga za decu u izdanju Vulkančića. Svoje nove knjige tokom Sajma će potpisivati svetski hit pisci i neki od najznačajnijih domaćih autora.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:Vulkan

Posebno zadovoljstvo posetiocima Beogradskog sajma doneće prilika da se druže sa francuskom autorkom Kristel Petikolen, čije su knjige Razmišljam previše, Moje dete razmišlja previse i Razmišljam bolje svetski hitovi. Petikolen će svoje knjige potpisivati 28. oktobra od 18 sati, a istog dana od 16.30 posetioci štanda Vulkan izdavaštva imaće priliku da upoznaju italijanskog pisca Jakopa de Mikelisa, autora knjige Stanica.

Drugog dana, u nedelju, 22. oktobra, na Beogradskom sajmu knjiga svoja nova izdanja potpisuju Olivera Jovanović i Miodrag Majić. Jovanovićeva se na Sajmu predstavilja svojim novim romanom Noesis (u 17h ), dok će sat kasnije, čitaoci imaju priliku da nabave potpisan primerak zbirke priča U ime naroda Miodraga Majića, jednog od najtiražnijih domaćih autora.

Na Beogradskom sajmu knjiga, kao i uvek, veliki broj naslova Vulkan izdavaštva takođe će moći da se kupi po sniženim cenama. Tako da će ljubitelji knjiga imati priliku da nabave naslove koje su propustili tokom Vulkanovog sajma knjiga.

S obzirom da publika u Srbiji obožava njene naslove, hit 66. Međunarodnog sajma knjiga sasvim sigurno biće nova knjiga Džodžo Mojes U tuđim cipelama. Ova bestseler autorka, čije su knjige prevedene na 28 jezika i prodate u više od 40 miliona primeraka, u novom romanu na maestralan način ispisuje dirljivu povest o snazi ženskog prijateljstva.

Kroz priču u kojoj posle svih muka ljubav pobeđuje nasilje, posetioce Beogradskog sajma povešće Olivija Ruis novom knjigom Slušaj kako kiša pada, a stiže nam i uzbudljiva priča prepuna emocija od autora bestselera Dok se kafa ne ohladi. Nova knjiga Tošikazua Kavagučija Za sreću je dovoljna šoljica kafe vraća nas u kafić koji je očarao milione čitalaca širom sveta i upoznaje sa četiri nova putnika kroz vreme.

Romanom Naš greh, koji će biti predstavljen na štandu Vulkan izdavaštva, svoju trotomnu, romantičnu, u milionima primeraka prodatu sagu, zatvara Mersedes Ron, dokčetiri decenije nakon prvog objavljivanja, Vulkan izdavaštvo na Sajam knjiga donosi i roman Kristina nenadmašnog majstora misterije i teskobe Stivena Kinga.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: