Podeli vest

Povodom dva odvojena napada u Zadru na osobe iz delegacije Košarkaškog kluba Crvena zvezda, zadarska policije saopštila je sinoć da se “u prostorijama policije nalaze se dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zatvor s
Shutterstock

U subotu “oko 20 sati policijski službenici Policijske uprave zadarske primili su dojave za dva događaja, koji se dovode u vezu s održavanjem”, današnjeg sportskog takmičenja u Zadru.

“U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dvije osobe koje se dovode u svezu s ovim događajima. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno obavestiti javnost”, navedeno je u saopštenju, prenosi Indeks.hr.

KK Crvena zvezda Meridianbet prethodno je saopštila da su “tokom subote uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga napadnuti član UO našega kluba, zajedno s još jednim prijateljem kluba koji je bio u društvu, kao i dva člana novinarske ekipe koja je s delegacijom KK Crvena zvezda Meridianbet stigla iz Barcelone”!

Kako je navedeno, svi su u napadu od strane brojnih maskiranih huligana pretučeni i tom prilikom doživeli su ozbiljne ozljede.

“Kao klub zahtevamo hitnu reakciju nadležnih tijela, na prvom mjestu hrvatske policije i službi sigurnosti kao i privođenje napadača, jer je neverojatno da se napadaju ljudi koji su u Zadar stigli kao deo delegacije našega kluba, koji nisu imali nikakva obilježja našega kluba na sebi, niti su na bilo koji način provocirali bilo koga”, ističe se u saopštenju KK Crvena zvezda Meridianbet.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: