Podeli vest

Čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije, prof. dr Goran Kocić, i preduzeće SDPS otvorili su danas Stonoteniski centar Kocić&SDPS

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto:Promo

Povodom otvaranja, narednih sedam danasvizainteresovani, uz prethodnu rezervaciju termina, mogu da dođu u centar i besplatno igraju stoni tenis.

Dani besplatnog stonog tenisa u Stonoteniskom centru Kocić&SDPS traju do 2.maja, a podrazumevaju i obezbeđene rekete i loptice.

“Stoni tenis je pogodan za sve starosne grupe i polove, a jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato smo želeli da u prvim danima rada omogućimo svima da se rekreiraju i zabave. Centar se nalazi na lokaciji Viline vode koja je lako dostupna iz različitih delova grada, a prilaz je prilagođen i osobama sa invaliditetom. Iskreno, veoma se radujem da našu salu sa 9 stolova vidim ispunjenu ljudima koji uživaju u ovom sportu u koji sam zaljubljen već decenijama,“ kaže legendarni stonoteniser i trener Goran Kocić, koji godinama unazad uspešno vodi paraolimpijsku reprezentacija i Stonotenisku Akademiju Kocić.

S obzirom da je SDPS preduzeće koje nudi veliki spektar usluga i proizvoda, a zapošljava 80% osoba sa invaliditetom, projekat Stonoteniskog centra Kocić&SDPS zamišljen je kaosocijalno orijentisan.

Osobe sa invaliditetom imaće mogućnost da u novom centru uvek rezervišu besplatan termin za stoni tenis, a mnoge pogodnosti biće ponuđene školama sa ciljem popularisanja sporta među decom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: