Podeli vest

Najbogatiji čovek Azije Mukeš Ambani organizovaće, pre venčanja svog sina Ananata i njegove verenice Radike Merčant zakazanog za jul, proslavu, a u Indiju su počeli da pristižu gosti koji će prisustvovati tim svečanostima, među kojima su i vlasnik Mete Mark Zakerberg, biznismen Bil Gejts i pevačica Rijana.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/Rajesh Kumar Singh (STF)

Osim njih, svečanostima pre svadbe prisustvovaće izvršni direktor Diznija Bob Iger, bivši premijeri Kanade i Australije Stiven Harper i Kevin Rad, kao i brojni indijski milijarderi i bolivudske zvezde.


Ekstravagantni događaj pre venčanja u skladu je sa tradicijom porodice Ambani kada je reč o organizaciji raskošnih svadbenih zabava, navodi BBC.


Svečanosti su počele su ranije ove nedelje događajem gde je porodica Ambani posluživala hranu lokalnom stanovništvu u Džamnagaru.


Oko 1.200 gostiju prisustvovaće svadbenoj zabavi koja se održava u gradu u Džamnagaru, u blizini glavne rafinerije kompanije Reliance, koja pripada porodici Ambadi.


Mukeš Ambani (66) je trenutno 10. najbogatiji čovek na svetu sa neto vrednošću bogatstva od 115 milijardi dolara, prema Forbsu.
Kompanija Reliance Industries, koju je osnovao njegov otac 1966. godine, je konglomerat koji posluje u sektorima u rasponu od rafiniranja i maloprodaje do finansijskih usluga i telekomunikacija.
Anant Ambani je najmlađi od troje Mukešijeve dece, koji su svi u odboru Reliance Industries.


Godine 2018. pop pevačica Bijonse nastupila je na svečanostima pred venčanje ćerke Mukeša Ambanija, Iše, koje su održane u gradu Udaipur.


Među gostima na tom događaju bili su i bivši američki državni sekretari Hilari Klinton i Džon Keri.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ