Podeli vest

Ðurđević Stamenkovski se osvrnula na napade koji, prema njenim rečima, stižu sa različitih adresa i rekla da prozapadna opozicija iznosi neistine da su Zavetnici produžena ruka vlasti

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

izbori
Foto: Shutterstock

Zavetnici će biti čvrsta garancija da neće biti predaje Kosova i Metohije, ulaska u NATO i uvođenja sankcija Rusiji, poručila je Milica Ðurđević Stamenkovski, nosilac izborne liste stranke Zavetnici i kandidat za predsednika Srbije sa završnog predizbornog skupa u Aranđelovcu.

Okupljenima su se obratili kandidati za narodne poslanike i intelektualci koji su podržali predsedničku kandidaturu Ðurđević Stamenkovski, među kojima su Dušan Proroković, Mladen Kočica i Srđan Perišić, navodi se u saopštenju Zavetnika.

Ðurđević Stamenkovski se osvrnula na napade koji, prema njenim rečima, stižu sa različitih adresa i rekla da prozapadna opozicija iznosi neistine da su Zavetnici produžena ruka vlasti.

“Aleksandar Vučić nas optužuje da rušimo državu. Podsećam ga da su ovu zemlju rušili Šreder i Toni Bler, a mi želimo da je obnovimo i uspravimo”, rekla je Ðurđević Stamenkovski, poručivši: “vidimo se u parlamentu, i u drugom krugu”.

“Kao državotvorna snaga brinućemo o interesima Srbije, domaćoj privredi, porodici i selu”, zaključila je ona.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: