Podeli vest

Zavetnici predali potpise za kandidaturu, Milica Ðurđević Stamenkovski veruje da ima podršku za drugi krug

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Shutterstock

Kandidaturu predsednice stranke Zavetnici podržalo je 12.000 građana.

Ðurđević Stamenkovski je, posle predaje potpisa, rekla da sve ankete i istraživanja pokazuju da Zavetnici imaju velike šanse za ulazak u drugi krug i istakla da nema dilemu da će u drugom krugu odneti pobedu i da će na predstojećim predsedničkim izborima dobiti podršku građana koji nikada ranije nisu glasali ili koji sada glasaju posle mnogo vremena.

Ona je rekla da ti građani nisu apstinirali od Srbije već od postojeće političke scene koju su, kako tvrdi, razrušili i obezvredili kako aktuelna, tako i prethodna vlast.

“U nameri da stvore dvopartijski sistem stvaraju utisak da Srbija bira između Ane Brnabić i Marinike Tepić, da Srbija jedino može da bira između Aleksandra Vučića i Zdravka Ponoša. To nisu izbori pred kojima građani treba da se opredele, građani imaju alternativu i tu alternativu je danas predstavila srpska stranka Zavetnici”, istakla je Ðurđević Stamenkovski.

Njenu kandidaturu za predsednika Srbije podržao je i naučni istraživač Dušan Proroković koji je rekao da smo svedoci epohalnih promena u međunarodnim odnosima, a samim tim i u domaćoj politici i dodao da nam je zato političar profila Milice Ðurđević Stamenkovski neophodan na političkoj sceni ne samo za naredne izbore, već za naredne decenije.

Naveo je da se ceo svet vraća konceptima nacionalne bezbednosti, nacionalnih interesa, odbrane sopstvenog suvereniteta i poručio da ćemo sa Milicom Ðurđević Stamenkoviski sve to lakše i efikasnije odbraniti.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je 2. marta predsedničke izbore za 3. april, a rok za prijavu kandidata je do 12. marta u ponoć.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

Dragan Stojković: SRBI NE UMIRU LAKO

Podeli vest
<a aria-label="Facebook" class="heateor_sss_facebook" href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fbilten.rs%2Fdragan-stojkovic-srbi-ne-umiru-lako%2F" title="Facebook"…