Podeli vest

Blokada autoputa kod Sava centra u organizaciji dela opozicije u okviru protesta “Srbija protiv nasilja” završena je večeras u 20.00 sati, a saobraćaj je normalizovan u oba smera.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

blokada
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Taj deo autoputa bio je blokiran od 18.00 časova kada su predstavnici dela opozicije zaustavili saobraćaj sa oko 30 vozila.

Oni su ispred Sava centra stigli u dve kolone iz pravca Šimanovaca i Bubanj potoka odakle su posle 16.00 ccasova organizovali usporenu vožnju duž međunarodne saobraćajnice E-75.

U protestu su učestvovali kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović, Biljana Stojković i Aleksandar Jovanović Ćuta, potrpedsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, poslanici DS Srđan Milivojević i Tanja Manojlović, Radomir Lazović i Đorđe Pavićević iz Zeleno levog fronta, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

Blokada autoputa kod Temerinske petlje održana je večeras i u Novom Sadu, a završena oko 19.30 časova. Prema Krivičnom zakoniku za ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom predviđena je kazna zatvora do tri godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: