Podeli vest

Gradnja najdužeg bazena u Srbiji, koga u Pirotu nazivaju vodeno ogledalo, dugačkog više od 80 metara, završena je, a radovi na objektu otvorenog kupališnog kompleksa se privode kraju i on će biti otvoren pre početak kupališne sezone.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ ALEKSANDAR CIRIC

Danas je završne radove zajedno sa stotinama pirotskih osnovaca i srednjoškolaca obišao gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić koji je podsetio da je reč o objektu vrednom četiri miliona evra na koga će Piroćanci biti ponosni.

“Za godinu i po dana je sagrađen, koštaće oko četiri miliona evra, finansiran iz budžeta Grada Pirota. Ukupna površina kompleksa je preko 20.000 metara kvadratnih, vrlo brzo će biti urađena i rasveta koja jedino nedostaje pa će, kada objekat bude pušten u rad, Piroćanci biti sigurno ponosni”, kazao je Vasić.

On je dodao da kompleks ima ogroman broj sadržaja za sve generacije.

“Tu je restoran sa velikom terasom koji će raditi cele godine, svlačionice, tribine sa hladom za letnje vrućine. Drugi deo će takođe biti otvoren tokom cele godine. Reč je o novoj rekreativnoj zoni grada sa teretanom na otvorenom, padl -terenom, ošarkaškim terenom, trim stazama i brojnim drugim sadržajima koji garantuju da Pirot dobija jednu celinu koja je trebala Gradu i kojom će građani biti ponosni” kazao je Vasić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ