Podeli vest

Sumnja se da su iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

hapšenje mup
Foto: Shutterstock ilustracija

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je u toku su saslušanje grupe osumnjičenih za posredovanje u prostituciji koje je policija danas uhapsila.

Zbog osnovane sumnje da su počinili krivična dela posredovanja u prostituciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su danas po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal lišili slobode M.R., J.T.S., D.S., S. G. i A. K., saopštilo je ovo tužilaštvo.

Navodi se da su pripadnici te organizovane kriminalne grupe od sredine januara do polovine juna ove godine, na teritoriji Beograda, pronalazili i podsticali ženske osobe na pružanje seksualnih usluga prostitucije.

Oni su oglašavali prostituciju na internet portalu www.sityoflove.com namenjenom za promovisanje pružanja seksualnih usluga gde su postavljali i ažurirali oglase sa fotografijama i brojevima telefona, angažovanih osoba, ugovarali seksualne usluge i za to pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: