Podeli vest

Era botoksa i filera uskoro će biti ptošlost, jer iz Holivuda koji diktira trendove počinju da stižu poruke da je prirodan izgled u trendu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Tanjug/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Prva poruku iz Holivoda da je prirodni izgled sada u trendu poslala je Dženifer Garner.

Ona je za Harp Bazar rekla da pripada novoj generaciji žena koje ne žele “zamrznuto lice”.

“Svi gledamo svoja lica više nego što su ljudi to nekada radili. Postali smo opsednuti promenama i time kako da nešto popravimo na svom licu. Moj savet je da manje koristite ogledalo i da budete oprezni kad je u pitanju ubrizgavanje bilo čega u lice”, izjavila je Dženifer Garner za “Harpers Bazar”, a prenosi “The Sun”.

Na istoj liniji je očito i njena koleginica Reese Witherspoon koja sa njom igra u filmu “The Last Thing He Told Me” .

The Sun ističe da Garner nije jedina koja pripada ovom talasu.

Ranije ove godine, Pamela Anderson (55) je rekla kako jedva čeka da vidi sebe sa prirodnom sedom bojom kose.

Model Blek Čajna (34) koji svi znamo kao simbol filera pridružila se ovom trendu i rešila da se oslobodi dodataka u usnama i obrazima.

“Dosta je bilo. Umorna sam od ovakvog izgleda, fileri su mi totalno promenili lice. Radila sam to, jer su svi išli da rade filere. Neka mi ovo bude lekcija. Ne radite to, ne vredi!”, rekla je modelsica u snimku koje je podelila na društvenim mrežama

Među brojnim zvezdama koje odustalu od filera je i Kortni Koks (58).

“To je samo šteta, gubljenje vremena. To je domino efekat. Ne shvatate da izgledate malo drugačije, pa onda nastavljate da dodajete sve više i više, jer sami sebi izgledate normalno. Ali, ne shvatate kako to izgleda drugim ljudima. Hvala Bogu što fileri mogu da budu uklonjeni, ali mislim da sam preterala i da sam, na sreću, mnogo toga mogla da popravim”.

Međutim, ovaj trend se očito brzo preliva na ceo svet što dokazuju društvene mreže.

Haštag #makeunder ima više od 24 miliona pregleda na TikTok-u, dok je #lipdissolving — koji se odnosi na uklanjanje kozmetičkih filera za lice — pregledan više od 162 miliona puta.

Ovaj zaokret zapravo ka prirodnom izgledu najviše zabrinjava one koji rade u industriji lepote, ali ne sve. Oni koji se bave negom lica sigurno će profitirati u narednim godinama.

Dokaz za to su i brojke. Prodaja šminke prošle godine je zabeležila rast od samo tri odsto, dok je tržište nege kože poraslo za 16 odsto.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: