Volodimir Zelenski pokazao je pred TV kamerama svoj privremeni životni prostor u kojem boravi od početka rata.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zelenski
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pokazao je pred TV kamerama svoj privremeni životni prostor u kojem boravi od početka rata, objavio je na Tviteru savetnik za unutrašnjopolitička pitanja ukrajinskog predsednika Anton Geraščenko.

“Ovde živim”, rekao je Zelenski u razgovoru sa novinarom Dmitrom Komarovim emitovanim u petak na ukrajinskoj televiziji 1+1. Na snimku koji je objavio Geraščenko, predsednik Ukrajine je rekao da je to prostor u kojem je bio i 24. februara prošle godine “kada je započela ruska invazija na Ukrajinu”.

Zelenski je proveo novinara Komarova kroz svoju skromnu spavaću sobu sa televizorom i krevetom, potom i kroz kupatilo, a na kraju ga je uveo u svoj garderober.

“Evo, ovo su stvari koje ja nosim – maslinasto zelene i maskirne jakne, a na podu se nalaze vojničke čizme”, rekao je Zelenski pokazujući novinaru svoju vojnu odeću i obuću, ali i dva para odela.

Na pitanje novinara zbog čega ponekad ne nosi i odela, Zelenski je uz osmeh uzvratio da će takvu odeći početi da nosi odmah posle proglašenja ukrajinske pobede.

“Trenutno ne nosim odela. Ona su simbol da će rat uskoro biti gotov. Mi ćemo pobediti”, dodao je predsednik Ukrajine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: