Podeli vest

Ukrajina će u decembru održati konferenciju ukrajinske i američke vojne industrije, na kojoj će učestvovati zvaničnici i ”svi drugi koji organizuju odbrambeno snabdevanje” Kijeva.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zelenski
Foto: Shutterstock / Ilustracija

”Ovo će biti značajan događaj koji će se nadovezati na naš Forum odbrambene industrije iz septembra. Forum u Vašingtonu, kao i naš rad na proizvodnji odbrambenih sredstava u Ukrajini i SAD, doprineće uspehu konferencije”, napisao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na svom nalogu na mreži X. On je izrazio zahvalnost SAD i američkom predsedniku Džozefu Bajdenu zbog podrške Ukrajini u ratu protiv Rusije.

”Zahvalan sam SAD, predsedniku Bajdenu i njegovom timu, američkom Kongresu i obema strankama koje podržavaju Ukrajinu. Moja posebna zahvalnost ide američkim odbrambenim kompanijama i partnerima u Evropi, to jest svima onima koji brane slobodu u stvarnosti”, napisao je Zelenski.

On je dodao da je vreme da se postignu ”maksimalni rezultati” kako bi se obezbedilo da životi ukrajinske ”dece i unuka” ne budu proćerdani u ratu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ