Podeli vest

Tanasković je danas i formalno preuzeo funkciju generalnog sekretara JSD Partizan.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

politika
Foto: Shutterstock

Željko Tanasković imenovan je za novog generalnog sekretara Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, saopšteno je večeras posle sednice Upravnog odbora ovog Društva.

“U utorak, 20. septembra je održana prva sednica novog UO JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima. Jednoglasnim odlukama, usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će biti održana u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, četvrtog oktobra od 20 časova”, navodi se u saopštenju.

Tanasković je danas i formalno preuzeo funkciju generalnog sekretara JSD Partizan.

“Novi generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković je i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan predsedava Ðorđe Višacki”, zaključuje se u saopštenju JSD Partizan.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: