Podeli vest

Medijski mogul Rupert Merdok (92) obavestio je prošle godine tadašnju suprugu Džeri Hol (66) kratkim mejlom da se razvode.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer, File

On je u junu prošle godine, bez ikakvog upozorenja poslao Hol pismo od 11 reči, u kojem je obaveštava o razvodu i to u trenutku dok ga je ona čekala u zajedničkom domu u Oksfordširu, piše britanski Miror.

“Džeri, nažalost, odlučio sam da prekinem naš brak. Sigurno smo se lepo proveli, ali ja imam puno posla. Moj njujorški advokat će odmah da kontaktirati tvog”, napisao je Merdok u pismu čiji su u detalji objavljeni u sredu.

Prijatelji Hol kažu da je ona bila zatečena razvodom, jer se nikada nisu svađali i jer je bila uz njega i brinula se za njega tokom nekoliko borbi s bolestima.

Hol kaže da je dobila samo 30 dana da se iseli iz zajedničke vile u Bel Ejru u Kaliforniji. Razvod je okončan u avgustu prošle godine, nakon šest godina braka. Hol je za američku televiziju potvrdila da ju je ostavio putem mejla.

“Bila sam slomljena i moralno devastirana. Zvanično sam tražila razvod, ali u realnosti on je preduzeo prvi korak i ostavio me mejlom”, rekla je ona, prenosi Stampa.

Kazala je da je pokušavala da opstane u braku, ali da je Merdokova porodica bila protiv nje. “Kada imate celu porodicu protiv vas, decu koja su postavila zid među nama, shvatite da je bitka izgubljena i pre nego što je počela”, rekla je bivši supermodel i nekadašnja supruga Mika Džegera.

Britanski mediji prenose da su tokom pandemije korona virusa bile jake tenzije između Hol i Merdokove dece. Pre mesec dana, Merdok je objavio da se ponovo verio, sa 66-godišnjom En Lesli Smit, ali je ubrzo promenio mišljenje i raskinuo veridbu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: