Podeli vest

Zlatan Elek izabran je za novog predsednika Srpske liste, potvrđeno je danas Tanjugu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA LISTA
Foto: Srpska lista logo

Nakon izbora Elek je izrazio zahvalnost delegatima Srpske liste na podršci, poverenju i časti koja mu je ukazana i zahvalio se i prethodnom rukovodstvu Srpske liste na zalaganju koje su pokazali u borbi za interese srpskog naroda u izuzetno složenim okolnostima, saopštila je Srpska lista.

Elek je istakao da će Srpska lista i u narednom periodu biti stožer oko koga će se okupljati srpski narod na Kosovu i Metohiji, kao i da će sve važne političke odluke uvek donositi u koordinaciji sa zvaničnim Beogradom, a u interesu čitavog srpskog naroda čuvajući preko potrebno jedinstvo.

Elek je direktor KBC Kosovska Mitrovica i vanredni profesor Medicinskog fakultega u Kosovskoj Mitrovici, autor je više stručnih i naučnih radova. Oženjen je i ima troje dece.

Na današnjoj sednici izabrano je i pet potpredsednika – Dragiša Milović, Ivan Zaporožac, Tanja Vujović, Dragana Antonijević i Dalibor Jevtić.

Takođe, izabrani su i članovi predsedništva Srpske liste i to: Gordana Savić, Srđan Popović, Srđan Vulović, Nemanja Biševac, Slavko Simić, Ivan Todosijević, Verica Ćeranić, Siniša Lazić i Saša Milošević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: