Podeli vest

U digitalnoj eri gde se svakodnevno susrećemo sa novim proizvodima, jedan od nedavno
popularnih kozmetičkih proizvoda privukao je ogromnu pažnju – A313 krema sa retinolom.
Međutim, da li je ova kultna krema zaista toliko revolucionarna kako se priča?

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

A313 je retinoidni tretman za kožu koji je osvojio srca mnogih žena širom sveta. Retinoidi, kao derivati vitamina A, poznati su po svojoj sposobnosti da reše širok spektar problema kože, uključujući fine linije i bore, akne, pigmentaciju i neujednačen ton kože.
Kako devojke/žene širom sveta navode, A313 je krema sa retinolom BEZ KONKURENCIJE. Ne iritira kožu, instant pegla bore, vrlo je povoljna i rasproda se čim stigne.

Međutim, uvek je dobro čuti i nešto drugačije utiske, iskustvo i savet stručnih osoba. Nina, kozmetički edukator sa ogromnim iskustvom i veliki zaljubljenik u negu kože, podelila je svoje negativno mišljenje i nezadovoljstvo ovim proizvodom. Kako ona ističe, radi se o najslabijem derivatu retinola, koji pored toga sadrži samo čistu bazu. Nije obogaćen sastojcima koji će pružiti dodatnu negu i smanjiti mogućnost iritacije kože, do kojih često dolazi kada je reč o ovom aktivnom sastojku. Dakle, ovaj proizvod jeste dobar, ali po njenim rečima hype je neopravdan, jer na našem tržištu možemo pronaći mnogo kvalitetnije i bogatije formule od one koju nudi A313 retinol krema.

Pre kupovine sledećeg kozmetičkog proizvoda važno je potražiti proverene informacije koje će vam pomoći da donesete informisanu odluku.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…