Podeli vest

Američki sud odbacio je tužbu za klevetu koju je protiv Megan Markl pokrenula njena polusestra Samanta.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/Jack Plunkett (INVL)

Samanta Markl je pokrenula sudski postupak protiv vojvotkinje od Saseksa zbog komentara koje je Megan iznela u intevjuu sa Oprom Vinfri i u Netfliks emisiji “Hari i Megan”.


Sudija Šarlin Edvards Hanivel sa Floride, koja je presudila u korist bivše glumice, rekla je u odluci na 58 stranica da tužitelja “nije uspela da identifikuje bilo koju izjavu koja bi mogla da potkrepi tužbu za klevetu”.


Samanta Markl takođe neće moći ponovo da podnese tužbu, pošto je trajno odbačena, prenosi Skaj njuz.


Starija sestra Markl, koja ima istog oca kao i Megan, izjavila je da su komentari para tokom intervjua sa Vinfri 2021. godine bile “zlonamerne laži”.


Vojvotkinja je rekla Opri Vinfri da je odrasla kao jedino dete, a takođe je izjavila da je njena sestra vratila devojačko prezime nakon što Megan započela vezu sa Harijem.


Sudija je ocenila da izjave vojvotkinje ne mogu biti klevetničke jer su ili mišljenje “suštinski tačno zasnovano na dokazima koji su uočeni u sudnici“, ili se ta mišljenja “ne mogu smatrati klevetničkim“.


Samanta Markl je prvi put pokrenula tužbu za klevetu protiv svoje mlađe sestre u martu 2022. godine.
Megan i Samanta navodno godinama nisu razgovarale, a nakon presude, advokat vojvotkinje izrazio je zadovoljstvo odlukom suda.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

ALKARAZ prvi FINALISTA VIMBLDONA

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Vimbldona, pošto je danas u polufinalu pobedio Rusa Danila Medvedeva 6:7 (1:7),…