Podeli vest

Prestanak padavina i povoljnije vremenske prilike u odnosu na prethodne dane doprineće boljoj prohodnosti puteva, poručuje Auto-moto savez Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sneg
Foto: Pixabay

U nižim predelima kolovozi su mestimično vlažni, u planinskim predelima centralne, zapadne, istočne i jugoistočne Srbije snega ima u raskvašenom stanju.

Na obilaznici oko Beograda od Batajnice do petlje Avala saobraćaj se sada odvija u punom profilu autoputa puštanjem u saobraćaj mosta preko reke Save kod Ostružnice.

Izgradnja nizvodnog mosta i rehabilitacija stare uzvodne konstrukcije sada doprinosi funkcionalnosti, bezbednosti i udobnosti svih učesnika u saobraćaju.

Produžavaju se do 15. februara radovi na uređenju bankina i trotoara, na deonici Merošina – Prokuplje.

Radovi se izvode pod saobraćajem uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake i regulisano je ručno (mahačima).

Na delu puta od Sopota do Pirota obustavljen je saobraćaj zbog sanacije pruge usled prethodnog prevrtanja vagona. Alternativni putni pravac je od Sopotske petlje do Pirota.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 časova na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 240 minuta na Kelebiji i Šidu i Bezdanu, 180 na Horgošu, 120 na Batrovcima i 60 minuta na prelazu Gradina.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: