Podeli vest

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da se sutra i za vikend, kao i početkom naredne sedmice u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg uz formiranje snežnog pokrivača od 15 do 40 cm, naročito na planinama.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sneg
Foto: Pixabay

Kad je reč o radovima na pojedinim deonicama AMS S navodi da će se do 15. februara izvoditi radovi na pojačanom održavanju deonice Beloljin-Rudare.

Za vreme radova saobraćaj se odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi. Produžava se period kojim se odobrava izmena režima saobraćaja uključujući i postavljanje saobraćajne signalizacije, sa obustavom saobraćaja, na deonici Golubinci – Stara Pazova (centar) i to do 28. februara.

Do 31. januara izvodiće se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na deonici petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, u smeru Niš – Beograd.

U zoni radova, saofbraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš, u dužini od 8, 5 km. Do 9. septembra na snazi će biti totalna obustava saobraćaja na deonici Vrbas – Savino Selo zbog izgradnja brze pruge deonica Novi Sad – Kelebija, podvožnjak.

Preusmerenje saobraćaja je preko Kule i Savinog Sela.

Do 14. decembra na snazi će biti obustava saobraćaja na deonici Bačka Topola – Bečej, zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija.

Alternativni putni pravac za vreme trajanja obustave je kroz naselje i ulica Novosadski put. Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 15 časova na putničkim terminalimanNema dužih zadržavanja.

Na teretnim terminalima vozila se zadržavaju tri sata na Horgošu i dva na Batrovcima, dok na ostalim graničnim prelazuima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ