Podeli vest

Vlasti Amsterdama planiraju da u ulici Evropabulevar izaberu novu lokaciju za Erotski centar, gde bi za tu namenu trebalo da bude izgrađena višespratnica.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Ilustracija

Gradonačelnica Amsetrdama Femke Halsema i gradski odbornici razmatraju to novo mesto gde bi seksualne radnice, umesto kao do sada u kvartu “Crvenih fenjera”, ubuduće nudile svoje usluge, nakon primedbi ljudi i organizacija sa sedištem u toj oblasti, preneo je NL Tajms.

Amsterdamsko Gradsko veće u narednim mesecima raspravljaće o tom predlogu, iako je bilo neizvesno da li gradonačelnica i odbornici imaju dovoljno glasova da podrže pomenutu ideju, ali ako bude odobrena, sledeće godine prešla bi u fazu projektovanja.

Holandski medij napominje da su se mnoge seksualne radnice oštro usprotivile predlogu, koji će mnoge od njih primorati da se isele iz kvarta “Crvenih fenjera” u centru grada u novi objekat. Buduća višespratnica imala bi oko 100 jedinica i dovela do zatvaranja isto toliko “prozora” u pomenutoj “crvenoj četvrti”, gde trenutno postoji 249 mesta za prostituciju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

PANTER U BARSELONI

Američki košarkaš Kevin Panter potpisao je jednogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je danas katalonski klub.