Podeli vest

Hiphop sastav Beogradski sindikat objavio je pesmu i spot “Anđeli žive doveka” u znak sećanja na tragično stradale učenike osnovne škole “Vladislav Ribnikar” 3. maja 2023. godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

BEOGRADSKI SINDIKAT
ANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Beogradski sindikat je naveo da je “pesma nastala u znak sećanja i poštovanja prema malim anđelima (i jednom velikom”, dodavši da je spot snimljen povodom godišnjice stradanja “uz saglasnost i podršku roditelja i porodica žrtava”.

Spot donosi prizore škole i praznih klupa i učionica, kao i slike devet ubijenih đaka Ane Božović, Sofije Negić, Mare Anđelković, Andrije Čikića, Bojane Asović, Angeline Aćimović, Eme Kobiljski, Katarine Martinović i Adriane Dukić, kao i školskog čuvara Dragana Vlahovića.

“Sav prihod od pregleda i striminga će biti uplaćen u humanitarne svrhe”, piše u jutjub opisu spota, gde u tekstu Beogradski sindikat moli Boga da “ne dozvoli da se ‘Ribnikar’, Dubona, malo Orašje i slične tragedije ikada ponove”.

Pesma “Anđeli žive doveka” je nastala na osnovu muzike jednog od ubijenih učenika Čikića i Nebojše Obradovića, a tekst su napisali Feđa Dimović i Darko Marjanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: