Podeli vest

Apel za slobodan Partizan, koje je uputilo Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika crno-belih, do sada je potpisalo 25.000 ljudi, navodi se u saopštenju.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Jedan od potpisnika, nekadašnji fudbaler Partizana Goran Bogdanović, zahvalio se navijačima na podršci. “Nismo mogli ni da pretpostavimo da će podrška biti ovako velika i da će imati ovakav odjek.

Zaista je fantastično osetiti tu energiju i zajedništvo, jer je to ono što je oduvek krasilo Partizan. Možda smo predugo čekali sa ovakvom akcijom, ali se pokazalo da i fudbalski klub ima navijače, uprkos tome što se u klubu ponašaju kao da nas nema”, naveo je Bogdanović. Vidim da i oni koji vode Partizan ne sede skrštenih ruku, iako je i njima jasno da su im dani odbrojani i da su dosadili i Bogu i ljudima, dodao je on

. “Te kozmetičke promene koje trenutno sprovode su potez očajnika i ne predstavljaju ništa više do puke farse i ponovno mazanje očiju navijačima, samo da bi isti ljudi nastavili i dalje da gospodare klubom. Naš Apel je zahtev za suštinskim promenama i od tih zahteva nećemo odustati”, poručio je Bogdanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…