Podeli vest

Do izbora u Srbiji je ostalo samo nekoliko dana i čini se da su domaći astrolozi nikad aktivniji sa predviđanjima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

ASTROLOGIJA
Foto: Shutterstock/Pixabay ilustracija

YouTube je postao bogatiji za desetine sati snimaka u kojima domaći astrolozi predviđaju rezultate izbra u Srbiji.

Načini na koje dolaze do svojih predviđanja su različiti, od gledanja u natalnu kartu Srbije, preko posmatranja natalne karte aktuelnog predsednika, do rasporeda planeta na dan izbora.

Većina njih, gledajući u raspored planeta, vidi period nemira u vreme izbora.

Tako kažu da u Mesec 3. aprila na 4 april. stiže do Urana gde će formirati egzaktnu konjukciju, istovremeno je Pluton na rubu četvrte kuće.

Kako navode ovakva kombinacija planeta izaziva eksploziju emocija, ali i akcije koje traže da se na njih munjevito reaguje.

Astrolozi o neslaganjima sa rezultatima

Sličnu prognozu daju i oni koji gledaju natalnu kartu Srbije. Prema rasporedu planeta, predviđa se da neće biti saglasnosti strane koja izgubi na izborima.

Egzaktna konjukcija Marsa i Saturna u Vodoliji koji grade napet odnos ka mesečevim čvorovima u Biku i Škorpiji izbaciju na površiu sav bes 5. aprila.

Ima i onih koji ukazuju da je bitno da se ovi izbori ne odigravaju u retrogradnom kretanju planeta, što znači, kako navode, da bi izborna volja građana trebalo jasnije da se iskaže.

Čini se da većina astrologa aktuelnom predsedniku ne predviđa promenu pozicije, bar ne nakon drugog kruga.

Međutim, neki od njih, gledajući natalnu kartu aktuelnog predsednika, predviđaju da promene mogu da nastanu i nakon izbora i da bi one mogle doći od manjka podrške okruženja predsednika.

Na sudbinu predsedničkih izbora zvezde možda mogu uticati, a oni koji sigurno mogu su građani.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: