Autobiografija princa Harija, objavljena prošle godine, nominovana je u dve kategorije za British Book Avards. Kako je u petak objavio industrijski časopis „The Bookseller“, koji dodeljuje nagradu, knjiga pod nazivom „Spare“ nominovana je za knjigu godine u nefikcionalnoj naraciji i audio zapisu. -beletristike kategorije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

HARI PRINC KNJIGA
Tanjug/AP Photo

Razlog za to je to što se nijedna knjiga nikada nije prodavala brže od prinčevih memoara, koja je ujedno bila i najprodavanija knjiga u Velikoj Britaniji prošle godine. Audio knjigu je prvobitno pročitao sam Hari.

U svojoj autobiografiji, 39-godišnjak pruža uvid u privatni život članova kraljevske porodice i njegov emotivni svet sa neviđenom otvorenošću. U njemu opisuje svoj život u senci svog starijeg brata Vilijama (41) i kako se nosio sa ranom smrću svoje majke, princeze Dajane.

Hari takođe optužuje svoju porodicu da je u dosluhu sa tabloidnom štampom. On okrivljuje medije za Dajaninu fatalnu saobraćajnu nesreću i optužuje ih da vode klevetničku kampanju protiv njegove supruge Megan (42). Rečeno je da je knjiga značajno doprinela daljem produbljivanju jaza između Harija i kraljevske porodice.

Hari i Megan su se odvojili od najužeg kruga kraljevske porodice pre više od četiri godine. Posebno sa svojim ocem, kraljem Karlom III. (75), Hari se posvađao sa bratom Vilijamom, koji je sada prestolonaslednik. On i njegova supruga Megan Frau sada žive u američkoj državi Kaliforniji sa svoje dvoje dece, princom Arčijem (4) i princezom Lilibet (2). 


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: